Passen jullie de Sinterklaasgedichten nog aan?

Het Sinterklaasgedicht dat we je sturen wordt niet meer aangepast door ons. Je bent altijd vrij om zelf nog een paar wijzigingen in de tekst te brengen. We sturen de tekst altijd in een Word-bestand.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij gebruiken je NAW-gegevens voor de betalingsbevestiging. Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de bevestiging heen te sturen en om het gedicht te zenden. Wij verkopen je gegevens nooit aan derden.

Moet ik alle vragen beantwoorden?

Nee, je bent niet verplicht om alle vragen te beantwoorden voor de Sinterklaasgedicht. Bedenk wel dat hoe meer informatie je ons geeft, hoe gemakkelijker het voor ons wordt om een goed gedicht op maat te schrijven.

Wat als ik niet tevreden ben?

We vinden het oprecht heel vervelend als je niet tevreden bent met ons geschreven gedicht. Dit is echter een lastige kwestie. Bij creatieve producten heb je altijd te maken met persoonlijke smaak. Zorg er sowieso altijd voor dat je ons genoeg informatie geeft, zodat wij voldoende hebben om mee te werken. Mocht je ondanks dit nog steeds problemen hebben met de kwaliteit van de Sinterklaasgedichten op maat.

Kunnen jullie ook andere gedichten schrijven?

Wil je een gedicht hebben voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gebeurtenissen? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Ik wil graag mijn bestelling annuleren, kan dat?

De bestelling kan alleen worden geannuleerd als je een Sinterklaasgedicht hebt besteld dat binnen 48 uur of 24 uur geleverd dient te worden. Dit kan alleen wanneer we het nog niet hebben opgepakt om te schrijven. Heb je een Sinterklaasgedicht besteld dat binnen 3 uur geleverd moet worden, dan kunnen we de bestelling helaas niet voor je annuleren.

Verwerken jullie alle informatie die ik opgeef in een gedicht?

Hoeveel informatie we gebruiken voor jouw Sinterklaasgedicht, kunnen we niet vooraf aangeven. We proberen zo veel mogelijk informatie te verwerken, maar het blijft natuurlijk een creatief proces. Soms is het ook niet mogelijk om alles in je gedicht te verwerken.

Worden de gedichten die ik bestel gepubliceerd?

Nee. De gedichten zijn volledig op maat voor jou geschreven. Deze zullen we dus nooit publiceren. Niet op deze website, en ook niet ergens anders. Je hebt de volledige rechten over de gedichten en je mag ze dus zelf ergens plaatsen, als je dat wil.

Mijn gedicht is te laat binnen gekomen, wat nu?

Als het gedicht te laat binnen is gekomen, omdat wij deze niet op tijd hebben geleverd, dan vinden we dat erg vervelend. We doen natuurlijk ons best om dit te voorkomen. Om die reden werken we met een heel team, zodat de opdracht altijd wel door iemand opgepakt wordt. Mocht het tóch voorkomen dat we te laat leveren, stuur ons dan een mail met het bestellingnummer erbij. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

Is het Sinterklaasgedicht te laat binnengekomen, omdat je zelf geen rekening hield met Pakjesavond, dan kunnen we helaas niets voor je betekenen.